Profesionalni web dizajn savjete

Web dizajn savjeta trebali koristiti za Vaše web stranice

Profesionalni web dizajn savjete

Projektiranje i razvoj može biti dugotrajan, pogotovo kada projekt uključuje novi izazov, stavljajući tim ili honorarac u nepoznatom teritoriju. Osim toga, vrijeme je ključni čimbenik u produktivnosti. Rad učinkovito omogućuje nam da ponudimo bolju vrijednost po konkurentnim cijenama.

Međutim, neki koraci mogu se ponoviti za svaki projekt. To su koraci znamo i trebali bi kao brz kao moguć kako bi imali više slobode za eksperimentiranje s novim rješenjima.

Ovaj članak predstavlja skup alata, savjete i trikove koji će učiniti vaš standardni tijek rada kao brz i praktičan što je više moguće, tako da imate više vremena za uzbudljivim dijelovima projekta.

Kada kupujete nešto, kladim se da to želite raditi. Pakao, čak i ako koristite nešto besplatno – možda posudio od prijatelja – Kladim se da to želite raditi. Nitko ne voli gojzerice koje su preuzak (ili preširok), automobil koji shimmies kada vozite brže od 40 milja na sat, ili kuhinjski nož koji se ne može rezati rajčicu. I web dizajneri ne vole fontove koji se ne uklapaju u projekt, raspasti i to u različitim preglednicima ili se ne mogu koristiti u izruga-up.

Mi također ne vole barska kroz sve fontove koji neće raditi za nas, kako bi pronašli one koje hoće. Potrebno je dragocjeno vrijeme daleko od drugih zadataka i odgovornosti. ~

Danas preglednici podržavaju web fontova, a mi imamo valjani CSS kako bi fontove rad. Naravno, kao i stare preglednici promijenila i nove preglednike (i druge font obitelji) pojavile Valjani CSS postao sve pokretna meta.

Na DIY strane, veliko “Hvala!” Paul Iraca, koji nam je dao “Bulletproof Sintaksa” prevariti Internet Explorer (IE) u učitavanju točan font datoteka (sjetite se pomoću smajlića za lokalni naziv fonta?) ; Richard Fink, koji nas je “Mo ‘Bulletproofer Sintaksa” dao da se problem riješi font-utovar u Androidu; a Ethan Dunham, koji nam je dao “Fontspring @ font-face Sintaksa”, koja još radi u IE 9. Vi svi dobro objasnio zašto svoje sintakse djela, što je omogućilo svaki pokupiti gdje drugi stali. Na vrhu toga, Dunham, vaš @ font-face generator donio valjanu sintaksu za one od nas koji su (molim, molim vas) samo želimo da naši fontovi raditi.

Web font domaćini, kao što su Typekit i Fontdeck zaslužuju kriknuti, previše. Radio si za podršku više težine i stilove za fontova obitelji cross-preglednik. Vaši varijacije specifične font-family imena (što je kraće i slađe način govoreći: “Hej svi, morate koristiti jedinstveni naziv font-family za svaku težinu i stil obitelji”), zahtijevaju duži CSS, ali oni su vrijedi i dopustiti više od četiri težine i stilova za učitavanje u IE 7 i 8. Oni od nas koji ne mogu živjeti bez osvjetljenja, redovitim, podebljano, ekstra hrabar i crnih utega su u web font nebu!

Jedan aspekt koji leže propustili u svom članku bila je potreba za više web fontova – kako bismo mogli poduzeti web dizajn usluge na sljedeću razinu, ako nismo imali puno fontova za korištenje? To, naravno, znači da ste morali steći povjerenje tipa dizajna zajednice.

Sjećaš li se kad tip dizajneri ne bi dizajn ili dati web fontove, bez jamstva da su njihove datoteke su sigurne? Typekit, vaš članak “Služenje i Zaštita fontova na webu” (2009) izložio kako se postaviti prepreke na “obeshrabriti povremeni zloporaba”, te stvorio razumno siguran sustav za posluživanje fontova.