Šta je SEO Optimizacija

Šta znaci SEO Optimizacija i kako to funkcionise

seo optimizacija

To bi moglo biti blizu raketna znanost ili mozak operacije, ali SEO nije tako tajanstvena koliko bi van … pa ovdje je – Search Engine Optimizacija demistificira i rekonstruirati …

 

Pa, Tražilice željeli vidjeti neke stvari ni na svojim web stranicama (na mjestu SEO) ili da biste vidjeli informacije o svojim web stranicama na drugom mjestu (Offsite SEO).

Tražilice zatim koristiti formule za analizu velike količine podataka o svim web stranicama se mogu pronaći kako bi se odredilo koje web stranice koje su trebali predstaviti kada netko traži ključne fraze, a što bi oni trebali prezentirati ih.

Mi smo onda pogledajte svoju ciljanu publiku i vaše konkurencije i “obrnuti inženjering” što tražilice žele vidjeti … a onda bi bili sigurni da vaše web stranice imati sve na mjestu u pravo red i ravnotežu, kako na mjestu i izvan njega … prilično jednostavno zapravo.

Kako SEO Optimizacija funkcionise …

Iako Tražilice kontinuirano rafiniranje kako oni rang web stranice, i dalje postoje dva ključna elementa koja su temelj za uspješno Stranica 1 rezultat …

 • Na licu mjesta – vaš sadržaj i web infrastruktura
  • ciljanje najbolje grozdove ključne riječi
  • podudaranje postojeći sadržaj za ciljanje određenih klastera ključne riječi
  • stvaranje novih sadržaja za ciljanje određenih klastera ključne riječi
  • što je najbolje web stranice infrastrukturu i arhitekturu
 • Offsite – kako vaše web stranice se naziva iz drugih mrežnih izvora
  • razvijanje profila visoke kvalitete, na temu dolazni linkovi
  • ima relevantne i aktivan društveni medija prisutnosti
  • stvaranje citate (ne-povezivanje reference) o vama
  • najmanje polovica vaš SEO ishoda pod utjecajem elemenata izvan vaše izravne kontrole

… A sve ostalo je oko strategije, tehnike, taktike i finesa – Tražilice pogledajte preko 200 “signale” prilikom ocjenjivanja web stranice, a svake godine dodaju više od 400 preciziranja – tako da je ključni dio našeg posla je čuvanje svoje web stranice na vodeći rub … jer ne znam kako SEO djela!

Istraživanje ključnih riječi

Svaki dan od 25% od traženih pojmova Tražilice vidjeti, oni nikada nisu vidjeli prije. Dakle, mi se fokusirati na stvaranje onoga što mi zovemo “klastere ključne riječi” – grupe ključne riječi okupljenih oko preglasne “jezgra” ključne riječi. Na primjer, jezgra ključne fraze mogu biti “smještaj”, te da je klaster može uključivati ​​i “smještaj u New York”, “luksuzni smještaj” i “luksuzni smještaj”. Koristeći najnovije SEO alate i softver, to je naš posao da vam pronaći optimalnu ravnotežu u svom ključnu frazu liste se ciljano, koji pruža najbolji ROI (povrat ulaganja).

Matching – postojeći i novi sadržaj

Naš pristup Onsite SEO je pokušati uskladiti jednu ključnu riječ iz svakog klastera ključne riječi na jednoj stranici na svojim stranicama. Obično vaša početna stranica će biti usredotočeni na “top” ključne fraze i svoje glavne navigacije stranicama će ciljati sljedeće najvažnije ključne riječi i tako dalje kroz svoje web stranice hijerarhije. Često vaše web stranice će se već ne imati web stranice ciljati neke od važnih ključnih fraza ćete želite ciljati; u ovim slučaju radimo s vama stvoriti nove stranice do ove uvjete.

Iza scene – Kodeks

Nisu sve web stranice su stvorene jednake. Neke web stranice su veliki, i idealno tražilicu-friendly, ali mnogi nailazimo nisu. Ključni dio naše uloge je da vam pomoći i vaš web developer kako bi se osiguralo da se što više stranica Vaše web stranice pravilno indeksirane i da ne postoje tehničke prepreke za vaše online uspjeh.

Za pregled kako Tražilice su trenutno indeksiranje Vaše web stranice, otići na Google i na mjestu tipa kutije za pretraživanje: www.yourwebaddress.com … i vidjeti koliko stranica su indeksirane i kako Google prikazuje svoje web stranice … i onda zvati nas, ako ste imali gadan iznenađenje.

Da, “izgled i osjećaj” je od vitalne važnosti u motiviranju posjetitelja istražiti svoju web stranicu, a vodeći ih da djeluju ili kupiti … ali im je potrebno kako bi pronašli Vaše web stranice na prvom mjestu.

Offsite Link Profil

U najjednostavnijem smislu, Search Engine vidi link od druge web stranice na svoju web stranicu kao kao glasovanje o povjerenju u svoje web stranice. Tražilice vjeruju da, ako se druge web stranice povezuju na Vaše web stranice, morate imati nešto dobro za povezivanje i Search Engine će ocijenite stranicu koja se povezan s više pozitivno.

Danas Tražilice uzeti u obzir mnoge dodatne čimbenike drugim nego samo obična broja linkova prilikom ocjenjivanja svog Offsite link profila:

 • ugled ili povjerenje vrijednost web stranice povezuju na svoje web stranice
 • Tema ili Relevantnost mjestima koja vode do vas
 • na “sidro tekst” (riječi koje je link ugrađen iza) u linkova na svoje stranice

Offsite Socijalni profil

Sve više i više, Tražilice počinju u obzir socijalne medija reference kao važne signale o web stranici i Vaše tvrtke u cjelini. To je ne samo o tome ima Facebook stranicu, Twitter račun ili stranicu za Google Plus, ali i koliko ste aktivni i na koji način vaš društveni mediji suradnici odnose na vas, vašu tvrtku i vaše web stranice.

Offsite Citation profil

Citati su reference da vas naziv tvrtke, adresa, telefonski broj ili web stranice koje se ne mogu zapravo vode na vas, ali su prepoznatljivi na tražilicama. Iako su ovi citati su zaista korisne preko odbora, osobito su korisni za povećanje rezultate pretraživanja na karti tražilice ‘i ljestvici geo-lokacija.

Dakle, T hat-a Što je SEO sam s te kako SEO Works …

Kao što smo spomenuli ranije, sve ostalo je oko strategije, tehnike, taktike i finesa – Tražilice pogledajte preko 200 “signale” prilikom ocjenjivanja web stranice, te se svake godine dodaju više od 400 poboljšanja u svoje formule i analize podataka metodologija.

Sljedeći koraci …

Možete otkriti više o razlici između SEO i platiti po kliku oglašavanje na našoj ” Kako Tražilice Work stranicu” i zatim posjetite našu ” odabir najboljeg SEO Company ” stranicu.